Sales

Betaalwijze

JeansAlert.nl biedt 4 betaalmethodes aan:

 1. iDeal
  Als u kiest voor iDeal dan betaalt u via het betrouwbare internetbankieren via uw eigen bank. iDeal is een initiatief van de Rabobank, ABN/AMRO, ING/Postbank en Fortis. Het is een zeer veilige en makkelijke manier van betalen op internet. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het betalen via iDeal. De betalingen worden verwerkt door Mollie B.V.
 2. PayPal
  Bij ons kunt u ook via PayPal betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

  Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien u al een PayPal account heeft, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

  Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account. Hierna wordt uw bestelling direct verwerkt. Zodra u uw bestelling in ontvangst heeft genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van uw PayPal account.

  Om te betalen met PayPal doorloopt u vanaf het punt waar u uw betaalwijze kiest de volgende stappen:

  1. Klik op 'Volgende', hierdoor komt u op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'
  2. Nadat u op 'Bevestigen en doorgaan naar PayPal' klikt ontvangt u van ons per e-mail een bestelbevestiging
  3. U wordt doorgeleid naar de betaalomgeving van PayPal
  4. Na afronding van de betaling wordt u teruggeleid naar de JeansAlert.nl website waar u een bevestiging van de betaling ziet
  5. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen (dit duurt meestal maar een paar minuten) versturen wij de goederen
  6. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u een verzendbevestiging

  Als u een bestelling via PayPal betaalt, ontvangt u van ons altijd een ontvangstbevestiging.

  Indien u goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op uw PayPal-account of uw bankrekening. U kunt dit zelf regelen via de PayPal website.

 3. Bitcoin
  Bitcoin is een decentrale digitale munteenheid die momenteel veel gebruikt wordt op internet. De Bitcoin betalingen worden verwerkt door Mollie B.V.
 4. Bankoverschrijving
  Nadat u een bestelling heeft gedaan, maakt u het bedrag over op ons bankrekeningnummer. Zodra wij het geld ontvangen hebben worden de artikelen naar u verzonden. Meer instructies volgen bij de betalingspagina.

  Bankgegevens:
  Jeans Alert
  Banknr: 1155.78.897  Rabobank
  BIC: RABONL2U
  IBAN: NL73 RABO 0115 5788 97