Sales

Verzending & Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

De goederen kunnen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde staat (met alle labels en kaartjes er nog aan bevestigd) en originele verpakking. Bij ruiling geldt: Het artikel weer inpakken in originele verpakking voorzien van de afleverbon/factuur of een kopie daarvan. Verstuur het pakket naar onderstaand retouradres. Retourneren is voor eigen rekening.

Jeans Alert
Middenweg 221
1701 GB  Heerhugowaard

Mocht u een artikel willen ruilen dan dient u de volgende stappen te nemen.

  • neem per e-mail contact op met het contact formulier of [email protected]
  • wacht op antwoord voordat u het artikel terugstuurt, u krijgt instructies hoe u moet handelen.
  • na ontvangst van het antwoord dient u binnen 2 werkdagen het artikel terug te sturen.

Artikelen kunnen NIET geruild worden:

  • wanneer de originele pakbon/factuur niet kan worden overlegd, is gewijzigd of onleesbaar gemaakt.
  • wanneer er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder begrepen reparaties die niet door Jeans Alert zijn verricht.
  • wanneer beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud van de klant.
  • wanneer het artikel gedragen is en of gewassen is. 
  • ritsen, knopen en steentjes vallen niet onder de garantie.

Bij ontvangst van een verkeerd artikel

Wanneer de klant een verkeerd product ontvangt, wordt deze door Jeans Alert omgeruild voor eenzelfde dan wel vergelijkbaar product. Hiertoe dient de klant binnen 14 dagen na verzending contact op te nemen met onze klantenservice. Als wij constateren dat wij een verkeerd product hebben verstuurd vergoeden we de verzendkosten van de klant. Bewaar altijd de orginele verpakking waarin het artikel verstuurd is. Wanneer Jeans Alert constateert dat een artikel foutief is verstuurd, wordt het verzendbedrag vergoed.

Klachten en geschillen

Op al onze overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing. De bevoegde Nederlandse rechter is bij aansluiting van andere instanties bevoegd tot kennisneming van alle geschillen die uit hoofde van de overeenkomst tussen Jeans Alert en de wederpartij mochten ontstaan. Klachten over uw order dient u altijd binnen 14 dagen schriftelijk aan ons te melden.

Verzendkosten Nederland

Verzendingen binnen Nederland zijn altijd gratis bij Jeans Alert.
Verzendingen buiten Nederland, op aanvraag.